Concurs AMV


 

Concursul AMV Nijikon 2014 este deschis tuturor celor care doresc sa participe cu unul sau mai multe videoclipuri de tip AMV, cu conditia ca acestea sa fie rezultatul muncii proprii si sa respecte toate regulile de participare enumerate mai jos. Participarea la eveniment nu este obligatorie pentru a intra in concurs, dar este intotdeauna incurajata atunci cand este posibil.

Asigurati-va ca ati citit cu atentie regulamentul de participare inainte de inscriere.

Toate intrarile vor fi evaluate de catre un juriu pentru a determina lista finala de participanti. Lista videoclipurilor acceptate va fi deschisa la dezbatere publica, dar si supusa unei jurizari interne. In functie de ziua si ora la care concursul va avea loc si numarul total al intrarilor acceptate, se va face tot posibilul ca pe durata evenimentului videoclipurile nefinaliste sa fie difuzate in mod public la un moment dat.

Toate materialele video trebuie sa ajunga in posesia organizatorului nu mai tarziu de Vineri, 10 Octombrie, 2014 Inscrierile s-au incheiat. Daca aveti intrebari cu privire la oricare dintre reguli va rugam sa ne scrieti la contact[at]nijikon.ro sau sa ne contactati pe FORUM si vom raspunde cat mai curand posibil.

Mult succes si asteptam nerabdatori AMV-urile voastre!

Echipa Nijikon

 

CLICK AICI PENTRU A ACCESA AMV-URILE INSCRISE