Despre noi


Nijikon este una din cele mai mari convenţii de geeks din România. Scopul ei este să aducă laolaltă fani anime, manga, gaming şi multe altele din toate colţurile ţării şi să atragă producători, distribuitori şi agenţi economici din domeniu.


Segmentul de vârstă căruia i se adresează evenimentul este cel de 12-30 de ani. Deşi domeniul de la care porneşte evenimentul este cultura pop japoneză, în special anime şi manga, evenimentul se adresează şi iubitorilor de jocuri video, hobby games, muzică etc.

Prima ediţie a convenţiei a avut loc în Octombrie 2007, în incinta Muzeului Naţional de Artă Contemporană. Aceasta a reuşit să strângă aproape 1500 de vizitatori, fiind un succes suficient de mare încât să se organizeze o a doua ediţie, de data aceasta într-un mod ceva mai profesional.

De atunci, de-a lungul anilor, Nijikon s-a ţinut la Palatul Copiilor şi în 2013 s-a mutat la Turbohalle, unde se va desfăşura şi ediţia din acest an.

Te aşteptăm şi pe tine!

 

Nijikon, 18-19 Octombrie, Turbohalle
Program: Între orele 10.00 si 21.00, atât Sâmbătă cât şi Duminică
Mijloace de transport: Metrou (staţia Păcii); RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785; Maxi-Taxi/Expres: 421, 458


Dacă ai nelamuriri legate de participare ca vizitator sau doresti sa participi cu stand comercial, nu ezita sa iei legatura cu noi la contact[at]nijikon.ro