Voluntari


Voluntarii sunt unul dintre cei mai importanti factori in organizarea unei conventii. Ei ajuta la desfasurarea evenimentului pe toata durata sa. Cu alte cuvinte, datorita lor conventia poate avea loc.
Functia de voluntar vine cu cerinte si cu privilegii. Cerintele sunt simple, dar importante:

 

- Nu se pot inscrie ca voluntari decat persoane ce au implinit 18 ani.
- Functia de voluntar trebuie tratata cu cea mai mare seriozitate. De ei depinde o mare parte din conventie si este important ca toti voluntarii sa isi cunoasca bine indatoririle si sa le trateze cu importanta cuvenita.
- Voluntarii trebuie sa fie prezenti la locatie Vineri, de la orele 12.00-13.00 pana la 20.00-21.00 pentru pregatiri si Sambata/Duminica de la 08.30 pana la 21.00.
- Inscrisii trebuie sa inteleaga si sa accepte faptul ca, desi se inscriu la o categorie sau alta, pot si cel mai probabil vor fi redistribuiti/rotiti in alte sectiuni ale conventiei, in functie de cum e nevoie de personal.

 

Privilegiile sunt:

- Acces complet pe intreaga suprafata a conventiei.
- Hrana si bautura gratuita in cele trei zile in care vor fi prezenti.
- Desigur, vor putea lua pauze (nu vor munci 12-13 ore incontinuu).
- Vor primi legitimatie de organizator si tricou promotional.
- Cei care doresc pot primi adeverinta care atesta participarea lor la Nijikon in calitate de voluntar.


Data-limita pentru inscrieri este 4 Octombrie. Persoanele care au fost selectate pentru voluntariat dintre cei inscrisi vor fi anuntati cateva zile mai tarziu (cu aproximativ o saptamana inainte de eveniment).

 

CLICK AICI CA SA TE INSCRII